Na društvenim mrežama Naomi Campbell slika se u punoj zaštitnoj opremi, a Gwyneth Paltrow s posebnom kirurškom maskom, što jedva stiže nabaviti medicinsko osoblje američkih bolnica. Stres zbog pandemije šefica Kongresa Nancy Pelosi liječi krcanjem hladnjaka veličine garsonijere. Slavni i ultrabogati Amerikanci iz svojih luksuznih viletina dijele savjete za to kako pobijediti čamotinju u doba izolacije. Uronjena u cvjetnu kupelj, Madonna putem društvenih mreža lamentira o tome da je korona učinila sve jednakima, a Forbes objavljuje da su američki milijarderi od početka izbijanja zaraze bogatiji za 280 milijardi dolara!

‘Zalazak sunca jučer. Izoliran na Grenadinima da izbjegnem virus. Nadam se da ste svi na sigurnom’, poručuje Amerikancima na Instagramu David Geffen ispod slike svoje jahte Raising Sun (Izlazeće sunce).

Geffen je svjetska faca u svijetu zabave, glazbeni, kazališni i filmski producent, suosnivač filmske kuće DreamWorks, diskografskih kuća itd. Težak osam milijardi dolara, tajkun si može priuštiti 138-metarsku jahtu, procijenjenu na 590 milijuna dolara, na kojoj je u veselijim danima ugošćavao pola Hollywooda, Jeffa Bezosa i Baracka Obamu sa suprugom, a u vrijeme izolacije Izlazeće sunce dobro mu dođe za skrivanje pred koronom u tirkiznim lagunama karipskih Malih Antila.

Nakon te objave nije trebalo dugo da se internet užari komentarima bijesnih građana, sažetih u poruci izvjesne Meghan McCain: ‘Zaboga, pomozite državi da nabavi respiratore, maske i sanitetski materijal našim zdravstvenim radnicima! Ako to nećete, ne vrijeđajte nas svojim jeb…. instagramingom s jahte. Sramotno i groteskno.’

Svi članovi klana Kardashian testirani su na koronu, mada nitko nije bio sumnjiv, dok je u nedostatku materijala za testiranje u Los Angelesu službeno osoblje moralo to uskraćivati članovima obitelji preminulih osoba od Covida-19, piše Eleanor Cummings na Voxu.

Cijeli članak možete pročitati na: tportal.hr

Foto: Pixabay