Po deveti put će se, u terminu od 8. do 10. travnja, u Zagrebu održati Međunarodni sajam turizma Place2Go, najveći turistički sajam u Hrvatskoj

Zagreb će u prvoj polovici travnja biti mjesto susreta međunarodne turističke ponude, ali i svih onih kojima je turizam profesija, životno opredjeljenje, pa i strast. Ove godine posebno će mjesto imati kamping turizam, a spremaju se i mnoge druge novosti.

Po deveti put će se, u terminu od 8. do 10. travnja, u Zagrebu održati Međunarodni sajam turizma Place2Go, najveći turistički sajam u Hrvatskoj kojem je cilj povezivanje turističke ponude s potencijalnim gostima kao i umrežavanje svih koji čine kvalitetan turistički proizvod.

Uz brojne izlagače iz gotovo svih krajeva Hrvatske predstavit će se i turistička ponuda iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Austrije, Italije, Nizozemske, Turske, Indonezije, Indije, Maldiva te, po prvi put, iz Crne Gore. Organizatori vjeruju da popis nije konačan i da će se u Zagrebu predstaviti i druge destinacije zanimljive hrvatskoj publici.

Cijeli članak možete pročitati na: cromoda.com

Foto: Place2Go