Ova ekipa će vam pomoći na putu do povrata preplaćenog iznosa: ‘Kad banke kažu da nešto ne može, valja provjeriti, jer najčešće može!‘

“Podigli ste kredit u stranoj valuti? Saznajte jeste li ga preplatili! Provjerite zadovoljavate li uvjete za povrat sredstava” – tim se riječima na internetskoj stranici preplaćenikrediti.com.hr poziva sve korisnike kredita u Republici Hrvatskoj da provjere svoje ugovore s bankama, koje su, razvidno je to iz sve većeg broja sudskih presuda, opljačkale hrvatske građane, jer su ih propustile zaštititi nadležne institucije u vlastitoj državi.

Na spomenutoj web stranici moguće je već u startu, zahvaljujući kalkulatoru, samostalno izračunati informativnu vrijednost preplaćenog iznosa unošenjem podataka o ukupnoj svoti podignutog kredita u stranoj valuti i početnoj kamati. Za više detalja potrebno je ostaviti vlastite podatke nakon čega će sve zainteresirane za tužbu kontaktirati netko od agenata iz tima preplaćenikrediti.com.hr i besplatno obaviti procjenu kredita.

Riječ o ekipi financijskih savjetnika s iskustvom iz bankarskog sektora, odvjetnika i vještaka, koji surađuju s Društvom za zaštitu potrošača Hrvatske “Potrošač”.

Tri koraka za pokretanje procesa


Tri su jednostavna koraka za započinjanje procesa povrata preplaćenih sredstava po kreditima podignutim u stranoj valuti sa promjenjivom kamatnom stopom, navodi se na web stranici preplaćenikrediti.com.hr.
Sve počinje ispunjavanjem spomenutog kalkulatora za dobivanje informacije o tome postoji li mogućnost povrata i koliki je maksimalni iznos moguće ostvariti (informativna procjena). Ako postoji, potrebno je pripremiti dokumentaciju po kojoj će se napraviti besplatna analiza svakog slučaja, a ukoliko je ona zadovoljavajuća ide se u postupak.

Cijeli članak možete pročitati na: slobodnadalmacija.hr