LinkedIn Learning omogućio je besplatan pristup za svojih 20 najpopularnijih tečajeva do 31. kolovoza. Najpopularniji je tečaj u kojem se polaznike podučava kako postaviti i ostvariti strateške ciljeve sa svojim timovima.

Jedan od trendova koji je ojačao tijekom pandemije je pohađanje online tečajeva. Mnogi ljudi su razdoblje zatvaranje gospodarstva i boravka kod kuće iskoristili kako bi poboljšali svoje komunikacijske i tehničke vještine, ali i druge vještine koje im mogu pomoći da ostvare postavljene ciljeve. Linkedin Learning, jedna od vodećih platformi za online edukaciju navodi kako je njene tečajeve u prvoj polovici godine pohađalo 7,3 milijuna ljudi, što je dvostruko više nego u istom razdoblju prošle godine. LinkedIn Learning nedavno je objavio svojih 20 najpopularnijih tečajeva u 2022. godini.

Najpopularniji je tečaj u kojem Googleova stručnjakinja za razvoj karijere Jessie Withers podučava polaznike kako postaviti i ostvariti strateške ciljeve sa svojim timovima. To je vještina važna u svakom trenutku, ali dobiva na važnosti u vremenima kada su tvrtke pod pojačanim ekonomskim pritiscima.

Iako su epidemijske mjere znatno ublažene ili potpuno ukinute, zanimanje za e-učenje ne jenjava. Prema podacima LinkedIn Learninga korisnici se masovno prijavljuju kako bi naučili ili poboljšali meke vještine (osobito komunikacijske i vještine vezane uz timski rad) i tehničke vještine (kao što su Excel, Python i SQL). Ekonomisti pak kažu da su u recesiji najtraženije vještine vezane uz komunikaciju, fleksibilnost i upravljanje projektima.

LinkedIn Learning omogućio je besplatan pristup za svojih 20 najpopularnijih tečajeva do 31. kolovoza. 

Cijeli članak i popis tečajeva možete pronaći na: tockanai.hr

Foto: Pixabay