Američko-ukrajinska grupacija Postindustria je stigla u Hrvatsku pod imenom Sigmoid Lab i povećava inženjerske kapacitete za pet puta

Posljednjih 16 godina, Postindustria je globalni IT igrač s velikim portfolijem projekata za klijente kao što su Starbucks, Adrev (Downtown Music), LUX Group, Electrolux i OpenX, a grupacija također razvija produkte klijenata čije servise koriste AppleMusic, Spotify, iTunes, Shazam i mnogi drugi.

Prisutni su u zdravstvenoj, modnoj, glazbenoj, AdTech i FinTech industriji, a sa svojim klijentima surađuju godinama. S mnogima gotovo od samih početaka, čak 13 godina.

Osim produkata svojih klijenata, ova grupacija razvija i svoje produkte. Jedan od najpoznatijih koji je izrastao u uspješan startup je Giggster. Radi se o platformi koja omogućava pronalazak i najam lokacija za snimanje filmova, serija i reklama. Giggster trenutno drži drugo mjesto u američkoj filmskoj industriji, koristi ga i Marvel pa ste neke od lokacija gledali u filmu Batman – The Dark Knight.

Za sljedećih pet godina planiraju daljnji razvoj i povećanje inženjerskih kapaciteta za pet puta što se prvenstveno odnosi na hrvatsku tvrtku Sigmoid Lab.

Više o grupaciji, prijektima i karijernim prilikama doznajte na www.postindustria.com.

Cijeli članak možete pročitati na: lidermedia.hr

Foto: Pixabay