RENAISSANCE CAPITAL je hrvatska holding tvrtka s raznolikim portfeljem usmjerenim na prilike za strateška partnerstva i sinergijski rast kroz kombiniranje razvoja bioenergije, poljoprivredno – prehrambenog poslovanja i razvoja nekretnina. Kao složeni projekt koji uključuje različita poslovna područja, tvrtke su osnovane za pokrivanje specifičnih projekata u tim područjima.

Posvećenost holdinga održivosti okoliša i smanjenju ugljičnog dioksida očituje se kroz korištenje obnovljivih izvora energije koji smanjuju ovisnost o fosilnim gorivima. Stoga RENAISSANCE BIOENERGY, kao tvrtka članica grupe, bavi se osmišljavanjem, planiranjem i realizacijom projekata proizvodnje čiste energije, kao što su fotonaponske elektrane, bioplinska postrojenja i CHP, te je posvećena iskorištavanju snage prirode za poticanje održivije budućnosti. Tvrtka razvija i projekt ‘Izgradnja solarne elektrane snage 9,9 MW‘ u Donjim Kukuruzarima na području Sisačko-moslavačke županije.

Nositelji poslovanja holdinga u razvoju nekretnina su tvrtke RENAISSANCE BUSINESS CENTER i RENAISSANCE REAL ESTATE, s nekoliko tekućih projekata u stambenim i poslovnim područjima, diljem Hrvatske.

Cijeli članak možete pročitati na: lidermedia.hr

Image by Credit Commerce from Pixabay