Proširenjem suradnje HPB-a i Hrvatske pošte na segment poslovnih korisnika nastavljena je realizacija projekta “Banka u Pošti”, u sklopu kojeg je u prvoj fazi bio omogućen bankarski servis građanima pod istim uvjetima kao u poslovnicama HPB-a

Hrvatska poštanska banka i Hrvatska pošta jačaju strateško partnerstvo i dugogodišnju suradnju uvođenjem bankarskih usluga za poslovne subjekte u poštanske urede, objavili su u zajedničkom priopćenju HPB i HP.

Novi iskorak u suradnji omogućava bankarsko poslovanje poduzetnicima i lokalnoj upravi u mjestima gdje do sada nisu imali potrebne usluge.

Na ukupno 121 lokaciji poštanskih ureda poslovnim korisnicima je omogućeno otvaranje poslovnog računa HPB-a, obavljanje nacionalnog platnog prometa u kunama, ugovaranje internetskog i mobilnog bankarstva, depozita, kartica i ostalih bankarskih proizvoda i usluga.

Posebna vrijednost cijelog projekta je pružanje kvalitetne bankarske usluge u najmanjim i najudaljenijim mjestima koja nemaju pristup financijskim institucijama u vlastitoj sredini što predstavlja nacionalni interes RH.

Cijeli članak možete pročitati na: tockanai.hr

Foto: Pixabay