Ina je u srijedu otvorila prijave za deveti po redu Growww natječaj, u sklopu kojeg zapošljava mlade talente na jednogodišnji staž i daje im priliku da karijeru započnu u toj kompaniji, a do 29. travnja mogu se prijaviti mladi diplomanti inženjerstva, ekonomije, informatike te društvenih i prirodnih znanosti, izvijestili su iz Ine.

Direktorice upravljanja i razvoja ljudskih resursa u Ini Vladimira Senčar Perkov zadovoljna je što je Growww program prepoznat među mladim ljudima.

“U proteklih osam godina zaposlili smo više od 600 diplomanata i time postali vodeća kompanija u Hrvatskoj u zapošljavanju mladih. Zbog manjka stručnog, prvenstveno inženjerskog kadra, suočavamo se s vrlo kompetitivnom atmosferom na tržištu rada, stoga Ina provodi proaktivne mjere kako bi osigurala stalan dolazak novih talenata, prijenos znanja na mlađe generacije i održiv rast.

Kroz program razvijamo novu generaciju stručnjaka iz industrije, pružajući im priliku da uče i ispune svoje potencijale u suradničkom i poticajnom okruženju”, naglasila je Senčar Perkov.

Cijeli članak možete pročitati na: tportal.hr

Foto: HINA