Početkom ovoga tjedna Include je otvorio svoj novi proizvodni pogon za izradu metalnih konstrukcija vrijedan 1,4 milijuna kuna iz kojega će nove pametne klupe, po kojima je tvrtka poznata, već idućeg tjedna krenuti na tržište nekoliko europskih zemalja, te u Kanadu, Singapur i Togo.

– Proizvodni pogon kojega smo pokrenuli ovaj tjedan jedan je od ciljeva na čijem ostvarenju sam radio posljednjih sedam godina, a unutar Includea nije tajna da sam zbilja fanatik proizvodnje i proizvodnih pogona. Mislim da je ovo značajna stvar i za grad Split i okolicu jer smo jako okrenuti turizmu, a proizvodnje nam, nažalost, kronično nedostaje. Zasad je to, barem po mojem viđenju, skromno, ali je početak i važno je da smo krenuli u tom smjeru.

Pogon će nam osigurati kraće vrijeme isporuke, kontrolu kvalitete i bolje cijene proizvoda prema krajnjim kupcima. Ispred nas je devet mjeseci u kojima trebamo napraviti značajne prodajne rezultate kako bismo nadoknadili prošlu godinu, a vjerujem da nove Steora klupe i Terra spremnici otpada imaju globalni potencijal i da ćemo zahvaljujući tome širiti kako proizvodnju, tako i druge odjele unutar tvrtke – kaže Ivan Mrvoš, osnivač i direktor tvrtke Include.

Cijeli članak možete pročitati na: lider.media

Foto: Novi proizvodni pogon tvrtke Include