Konzum uvodi i novi, jednostavniji i još transparentniji način obračuna plaća u bruto iznosu naspram dosadašnjeg obračuna plaća temeljem koeficijenata. 

Više od 100 milijuna kuna uložit će Konzum u novo povećanje plaća većine svojih zaposlenika pa će  početkom 2022. veće plaće dobiti više od 9.000 zaposlenih u maloprodaji, veleprodaji, logistici i online prodavaonici. To novo veliko Konzumovo ulaganje u zaposlenike rezultat je kvalitetne suradnje i dogovora sa socijalnim partnerima i Fortenova grupom u okviru koje Konzum posluje.

Najnovije povećanje plaća, nastavak je sustavnih nastojanja Konzuma da zaposlenicima osigura još bolje uvjete rada. Tijekom proteklih godina u Konzumu su već bile povećavane plaće i podizane naknade, a uz to se redovito isplaćuju i božićnica, uskrsnica i regres, dar za dijete, jubilarne nagrade, naknada za novorođenče, naknada za topli obrok, prijevoz i nagrada za učinak. Tu su i dodatno zdravstveno osiguranje, popust za zaposlenike, poklon za djecu, slobodan dan roditeljima prvašića na prvi dan škole i brojne druge pogodnosti, kao  i mogućnost daljnjeg profesionalnog razvoja kroz interna osposobljavanja i edukacije.

Cijeli članak možete pročitati na: poslovni.hr