Konzum će u četvrtak 15. listopada sniziti redovne cijene više od 1.000 proizvoda iz svog asortimana. Velika je to aktivacija kojom će najveći maloprodajni lanac u Hrvatskoj u suradnji s dobavljačima brojne proizvode sa svojih polica učiniti kupcima još dostupnijima.

Sniženjem su obuhvaćeni artikli iz različitih kategorija, kao što su osnovne namirnice i namirnice za pripremu jela, pekarski i mliječni proizvodi, mesne prerađevine i sirevi s odjela delikatesa, svježe meso i riba, smrznuta i konzervirana hrana, čajevi i kava, bezalkoholna pića, pivo, vino i jaka alkoholna pića, slatkiši i grickalice, hrana i oprema za kućne ljubimce, higijenske i kozmetičke potrepštine za odrasle i djecu, sredstva za pranje i čišćenje, odjevni i kućanski tekstil, kućanski aparati i tehnika, igračke i brojni drugi.

Zbog zahtjevnog procesa označavanja novih cijena proizvoda, Konzum će u srijedu 14. listopada skratiti radno vrijeme svih svojih prodavaonica diljem Hrvatske do 19:30 sati kako bi zaposlenici imali dovoljno vremena za označavanje i kako bi ga mogli obaviti unutar uobičajenog radnog vremena prodavaonice.

Cijeli članak možete pročitati na: poslovni.hr

Foto: Pixabay