ONLINE studij je najpristupačniji i najfleksibilniji oblik studija kakvog danas poznajemo. Prilagođen je zaposlenima i mladima koji žele nešto više, nešto drugačije. Studirate lokacijsko neograničeno, a u većoj mjeri sami raspoređujete svoje vrijeme za studij.

Na DOBA Fakultetu, vodećem međunarodnom online fakultetu iz Slovenije, u ovoj godini više od 1500 online studenata neometano studira, od toga čak 576 na hrvatskom jeziku. Zanimanje za studij je među zaposlenima i ove godine veliko.

Direktorica fakulteta Jasna Dominko Baloh kaže kako na DOBI, sada više nego ikada prije, razmišljaju o tome kako će izgledati svijet u budućnosti te kakvo će nam znanje biti potrebno da bismo u njemu bili uspješni. Zbog toga studijske programe stalno aktualiziraju i osuvremenjuju, naime žele da studenti kroz projektni rad i kroz rješavanje konkretnih poslovnih izazova steknu pravo znanje, koje će im omogućiti karijerni i osobni razvoj. 

Diplomanti i magistri DOBA Fakulteta veoma su uspješni, naime čak 84 % njih odmah nakon diplome doživi pozitivnu promjenu – napreduju, promijene karijeru… I u ovoj godini na DOBA Fakultetu nude pogodnosti prilikom plaćanja za nove studente u obliku popusta i obročnog plaćanja.

Cijeli članak možete pročitati na: index.hr