LAQO, prvi hrvatski 100 posto digitalni brend Croatia osiguranja koji djeluje u sastavu Adris grupe, nastavlja svoj put posvećen razvoju novih digitalnih proizvoda. Potaknuti tržišnim trendovima te potrebama korisnika, LAQO je lansirao novi proizvod – LAQO Putno osiguranje

Prema istraživanjima, u posljednjih nekoliko godina raste svijest i potreba za ugovaranjem putnog osiguranja. Podaci govore da je danas gotovo 30 posto više svjetskih putnika spremno ugovoriti osiguranje prije polaska na put, nego što je to bio slučaj prije 2020. godine. Trendu ugovaranja putnih osiguranja sve su skloniji i putnici na razini Europske unije.

Vrijedi i u Europi i u svijetu

LAQO Putno osiguranje moguće je ugovoriti brzo i potpuno digitalno. Policu osiguranja je moguće ugovoriti za jedno putovanje izvan Hrvatske u trajanju do 30 dana, a ako putovanje počinje danas polica je aktivna za svega sat vremena. Također je moguće ugovoriti i policu koje pokriva više putovanja u jednoj godini. LAQO polica putnog osiguranja vrijedi u Europi i svijetu, a korisnici imaju dostupnu asistenciju 0-24 te čak pet dodatnih opcija.

Cijeli članak možete pročitati na: tportal.hr

Foto: Pixabay