Mađarska energetska kompanija Mol predstavila je u četvrtak novu uslugu zajedničkog korištenja automobila „Mol Limo”, pokrenutu u Budimpešti, a kako poručuju, ona odražava ambiciju grupacije da postane prvi izbor kupaca i pionir u rješenjima mobilnosti u srednjoistočnoj Europi.
Trenutno je u sklopu te usluge na raspolaganju flota od 300 automobila marke Volkswagen up!, od čega je trećina električnih vozila.

Mol se u sklopu svoje Strategije 2030 nastoji prilagoditi promjenjivoj dinamici tržišta i pretvoriti svoju tradicionalnu maloprodaju goriva u širi poslovni sektor potrošačkih dobara i usluga, navodi se u priopćenju.

“Mobilnost predstavlja važan smjer u Strategiji 2030 Mol Grupe. Cilj nam je transformirati naša maloprodajna mjesta na način da istražimo rastuće područje potrošačkih zahtjeva i sudjelujemo u novoj uspostavi prometa u srednjoistočnoj Europi. Želimo biti prvi izbor kupaca pružajući im sve proizvode i usluge koje su im potrebne na cesti, kako bi njihov put bio što ugodniji. Ponuda usluge zajedničkog korištenja automobila će igrati ključnu ulogu u prometu velikih gradova te se savršeno uklapa u ovu strategiju”, kazao je izvršni direktor potrošačke usluge Mol Grupe Peter Ratatics.

Cijeli članak možete pročitati na: seebiz.eu

Foto: Shutterstock