NAJPOZNATIJI hrvatski lanac burgera Submarine ove godine je Financial Times uvrstio na listu 1000 najbrže rastućih tvrtki u Europi te su se tako pozicionirali kao jedina netehnološka tvrtka iz jugoistočne Europe koju je prepoznao sam Financial Times. Sada su nastavili širiti svoje poslovanje, objavili su.

Nakon što je lanac Submarine poslovnica otvoren u gotovo svim većim gradovima Hrvatske, njihovo poslovanje širi se na tržište Europe. Tako su upravo otvorili svoju prvu ekspozituru u glavnom gradu Rumunjske te time najavili veliko širenje koje im je u planu u 2022. godini, kako u Rumunjskoj tako i u drugim europskim državama, ali najavljuju i veliko širenje na domaćem tržištu. 

“Prva ekspozitura u Rumunjskoj otvorena je po principu dark kitchens, odnosno modela virtualnog restorana iz kojeg možete naručivati putem dostavnih servisa. Pandemija je uvela i nove navike, ali i načine konzumiranja hrane, stoga su koncepti dark kitchensa sve popularniji u svijetu. Daljnje širenje na rumunjskom tržištu, ali i na tržišta diljem Europe, planiraju preko fizičkih restorana, jer Submarine je poznat, kako po vrhunskim i svjetski nagrađivanim burgerima, tako i po zanimljivim interijerima koji uvijek odišu odličnom atmosferom”, objavili su iz tvrtke.

Cijeli članak možete pročitati na: index.hr