ALGEBRINO MBA stipendijsko natjecanje jedinstvena je prilika da odmjerite svoja poslovna znanja s kolegama stručnjacima iz najrazličitijih industrija. Najnovije izdanje natjecanja ima stipendijski fond od preko 1.000.000 kuna! Posebno je i po tome što uz tri glavne stipendijske nagrade ovaj puta čak 50 finalista osvaja djelomičnu MBA stipendiju.

Znamo da se svako naše MBA stipendijsko natjecanje nestrpljivo očekuje u poslovnoj zajednici. I upravo zato, svako nam je velika obaveza. Zbog svega toga, odlučili smo da će ovo izdanje natjecanja biti jednostavno najbolje do sada!

Stipendijski fond nikada nije bio veći, jer sada dijelimo čak više od 1.000.000 kuna vrijedne MBA stipendije. Razmišljate li o MBA studiju, stipendijsko natjecanje svakako je prilika koju ne smijete propustiti. Već tradicionalno, na ovom natjecanju dijelimo tri glavne nagrade, no ovaj puta idemo i dalje. Odlučili smo da čak do 50 sudionika koji uđu u finalni dio natjecanja mogu osvojiti djelomičnu MBA stipendiju. Priznajte, ovo je ponuda koja se ne odbija!

Cijeli članak možete pročitati na: index.hr

Foto: Press