ZAGREB, 19. travnja 2017. (Hina) – Hrvatska turistička zajednica (HTZ) pokrenula je ovih dana novu promotivnu kampanju “Epic Week in Croatia” s ciljem poticanja ‘fanova’ na društvenim mrežama i drugih potencijalnih turista da kreiraju svoj odmor iz snova upravo u Hrvatskoj, izvijestili su u srijedu iz Glavnog ureda HTZ-a.

Ta će kampanja biti aktivna do 30. travnja na društvenim mrežama Facebook i Twitter, a time HTZ želi Hrvatsku dodatno pozicionirati kao turističku destinacija bogate i široke ponude u kojoj svatko može pronaći nešto za sebe, bilo da je riječ o kulturnom i aktivnom turizmu, zabavnim sadržajima ili kvalitetnom odmoru i uživanju u prirodi.

“Kampanja ‘Epic Week in Croatia’ nadovezuje se na vrlo uspješnu kampanju/projekt ‘Croatia Feeds’, kojom pozivamo sve da kreiraju svoj idealan odmor, i to tako da na posebno izrađenoj web stranici kampanje od ponuđene 101 aktivnosti odaberu top sedam koje čine njihov odmor iz snova. Sudionici mogu birati i lokacije, znamenitosti, gradove, ali i okuse koje žele doživjeti tijekom posjeta Hrvatskoj, a mogu sudjelovati i u nagradnoj igri u kojoj pobjednik osvaja putovanje za dvije osobe u sklopu kojeg će doživjeti upravo onih sedam aktivnosti koje je odabrao za svoj odmor iz snova”, poručio je u povodu nove promotivne kampanje direktor Glavnog ureda HTZ-a Ratomir Ivičić.

Uz to, iz HTZ-a ističu da je u tijeku i pojačana promocija nautike te brand kampanja na ključnim tržištima Njemačke, Velike Britanije, Austrije, Švedske, Norveške, Švicarske i Poljske, s naglaskom na uočljive i atraktivne oglase na odabranim tematskim portalima, kao i u širim skupinama na Google Display Networku.

Ta nautička kampanja će trajati do 10. svibnja, dok se od sredine travnja do sredine lipnja provodi brend kampanja na 17 tržišta.

 

(Hina)