Francuski luksuzni modni brend DIOR Beauty pokrenuo je jedinstvenu kampanju s ambasadoricom brenda i azijskom zvijezdom @Jisoo, a cjelokupno digitalno iskustvo rezultat je suradnje s globalnom komunikacijskom cloud platformom Infobip.

Posebnost nove DIOR Beauty kampanje je što se odvija na WhatsAppu, a ovo je prvi put da je neki brend iskoristio taj kanal kako bi dodatno osnažio komunikaciju s ambasadorom svoga brenda. Time je 9.6 milijuna pratitelja profila @diorbeauty na Instagramu dobilo pristup ekskluzivnim sadržajima i komunikaciji s muzom kampanje za novi ruž za usne Dior Addict.

Kampanja je kreirana putem WhatsApp Businessa, jednog od najpopularnijih komunikacijskih kanala unutar Infobipove komunikacijske cloud platforme. To je rješenje Dioru omogućilo da pomoću chatbotova osmisli cijeli niz automatiziranih poruka i iskustava s Jisoo. Komunikacija tim kanalom je interaktivna, pa tako uključuje slike, videozapise, datoteke, poveznice na mrežne stranice, audiozapise i gumbe, čime su potaknuli kupce na veći angažman.

Cijeli članak možete pročitati na: index.hr

Foto: Press