Globalna komunikacijska cloud platforma Infobipa od sada je dostupna i na jednoj od vodećih korporativnih platformi Oracle Cloud Marketplace, čime je osnaženo partnerstvo tih dviju globalnih kompanija.

Ovime Infobipova rješenja pomažu korisnicima Oracle Cloud Marketplacea u distribuciji personaliziranih poruka i održavanju odnosa s potrošačima putem više različitih kanala i aplikacija poput WhatsAppa i Vibera te SMS poruka. Do sada je Oracle kroz Infobipova rješenja realizirao više od dvije milijarde interakcija klijentima.

Gotovo 300 globalnih partnerstva

Oracle je jedan od gotovo 300 Infobipovih globalnih partnera. Uz Oracle, partnersku mrežu Infobipa čine vodeći telekom operateri, tehnološke kompanije, banke i e-commerce kompanije kao što su MicrosoftVodafone i Adobe ili na domaćem tržištu Hrvatski Telekom. Infobip neprestano bilježi rast broja partnera, koji se u posljednjih godinu i pol dana čak učetverostručio. Strateška partnerstva dio su Infobip Partner Connect Programa koji pomaže partnerima i njihovim klijentima da digitalno transformiraju svoje poslovanje.

Cijeli članak možete pročitati na: poslovni.hr

Foto: Pixabay