Program cjeloživotnog obrazovanja „Menadžment kamping resorta“ usmjeren prema unapređenju znanja i kompetencija vezanih uz kamping resorte otvoren je u ponedjeljak na opatijskom Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu za drugu generaciju polaznika.

To je prvi program cjeloživotnog obrazovanja iz kamping menadžmenta u Hrvatskoj i jedan od rijetkih takvih obrazovnih modula u Europi. Predavači su profesori opatijskog fakulteta i predavači s dugogodišnjim praktičnim iskustvom, a predviđen je 51 sat teorijske nastave na fakultetu i terenske nastave u kampu s najmanje četiri zvjezdice.

Pristup kandidatima je individualan, s usmjeravanjem ka individualnim ciljevima, a program može upisati osoba sa završenom bilo kojom srednjom školom i najmanje godinom radnog iskustva u ugostiteljstvu.

Po riječima dekanice fakulteta Dore Smolčić Jurdana, program je razvijen da bi se polaznicima omogućilo učenje i stjecanje specifičnih znanja iz suvremene kamping usluge. Oni će nakon završenog programa moći preuzeti odgovornosti složenijih zadaća iz raznih područja kamping usluge i izgraditi poduzeteničke sposobnosti stvaranja i vođenja kampa.

Cijeli članak možete pročitati na: novo.hr

Foto: Shutterstock