RIT Croatia, međunarodni kampus američkog sveučilišta RIT, i Valamar Riviera traže mlade ljude koje zanima karijera u turizmu i uslužnim djelatnostima. U tu svrhu organiziraju natjecanje kojim će pet najboljih kandidata nagraditi vrijednim stipendijama za američki studij Service Management koji se izvodi u Dubrovniku na engleskom jeziku, a studente priprema za stručne i upravljačke pozicije u područjima ekonomije i turizma.

Pobjednik natjecanja osvaja punu stipendiju od 25 600 eura. Saznaj više, prijavi se do 1.4.2021. i postani dio uspješne zajednice studenata američkog koledža u Dubrovniku!

Kako se prijaviti?

Na natjecanje se mogu prijaviti maturanti i osobe koje su u prethodne dvije godine završile srednju školu. Detaljne informacije o procesu prijave i natjecanju nalaze se ovdje.

„Moja poruka onima koje zanima karijera u turizmu i srodnim djelatnostima je sljedeća: uslužne djelatnosti su dinamična, zanimljiva i izazovna industrija koju itekako karakteriziraju inovacije za što je potrebno kvalitetno obrazovanje kroz cijeli život!“ govori Zoran Pejović, diplomant RIT Croatia, poznati stručnjak i poduzetnik u turizmu i ugostiteljstvu sa zavidnim međunarodnim iskustvom. 

Cijeli članak možete pročitati na: jutarnji.hr

Foto: Pixabay