Orioly, travel tech tvrtka, i pet turističkih zajednica iz regije Moslavina potpisali su ugovor o pružanju IT usluga, tj. o korištenju TourExplorer platforme za promociju turističke ponude Moslavine. TourExplorer je platforma za digitalnu transformaciju turističke ponude s mogućnošću direktnog bookinga i upita za postojeće turističke proizvode i usluge.

Upravo direktni booking ili plaćanje kao i kontekst destinacije, je današnji standard koje bi sve turističke destinacije trebale pratiti i implementirati.

Do suradnje je došlo u sklopu projekta “Turizmom razvijamo područje” kojeg provodi LAG Moslavina u suradnji s TZ Grada Kutine, TZ Grada Ivanić-Grada, TZ Grada Čazme, TZ Sjeverna Moslavina i TZ Grada Popovače.

TourExplorer već se pokazao kao interaktivno rješenje za turističke zajednice jer na jednom mjestu može okupiti sve ture, izlete i atrakcije koje neko područje nudi turistima, ali im omogućuje da odmah i plate za tražen proizvod. Takav pristup olakšava krajnjem korisniku pronalazak atrakcija i pruža mu više vremena da uživa na lokaciji i u njenoj ponudi.

Cijeli članak možete pročitati na: hrturizam.hr

Foto: Pixabay