Korištenjem napredne tehnologije, Revuto prodajom NFT-a korisnicima omogućuje doživotnu pretplatu na omiljene streaming servise uz stabilnu cijenu i mogućnost zarade

Nakon godinu dana od senzacionalnog uspjeha, Revuto, hrvatski startup koji donosi revoluciju u upravljanju digitalnim pretplatama, predstavlja još jednu inovaciju. Riječ je o jedinstvenom inovativnom proizvodu – doživotnim digitalnim pretplatama za korištenje servisa Netflix i Spotify putem njihovog Revulution NFT-a (eng. non-fungible-token). Inovacija je predstavljena danas u Zagrebu, a 10.000 zainteresiranih korisnika od 11. srpnja će moći kupiti limitirano izdanje NFT-a preko njihove web stranice.

“Slušajući želje naših 350.000 korisnika te uz opcije koje nam pruža NFT tehnologija, odlučili smo ponuditi nešto što do sada nitko nije – Revulution NFT, tj. proizvod koji jamči pretplatu na Netflix ili Spotify na način da Revuto vlasniku NFT-a pokriva mjesečne troškove pretplate sve dok korisnik drži NFT u Revuto aplikaciji. Još interesantnije, u slučaju da korisnik odluči više ne koristiti pretplatu, on može vratiti novac uložen u NFT ili čak zaraditi prodajom NFT-a nekom drugom korisniku koji s tim NFT-om može ostvariti isto pravo”, istaknuo je Vedran Vukman, CEO i suosnivač Revuta.

U suradnji sa svojim partnerom Railsr (nekadašnjim Railsbankom), jednim od najvećih izdavača debitnih kartica na svijetu koji na jednak način podržava i globalnu fintech uspješnicu Crypto.com, Revuto vlasnicima Revulution NFT-a dodjeljuje virtualnu Mastercard karticu koju će Revuto svaki mjesec puniti iznosom potrebnim za plaćanje njegove pretplate na Netflix ili Spotify. Ono bitnije, kao i sa svakim NFT-om, i s Revulution NFT moguće je trgovati, čime se otvara potpuno novo tržište digitalnih pretplata.

Limitirano izdanje Revulution NFT-a s vremenom će svojim vlasnicima unutar Revuto app pružat i neke druge pogodnosti. Kupovina NFT-a biti će dostupna preko Revuto web stranice po cijeni od 349 dolara, prodaja kreće 11. srpnja, točno u podne, a kupnja je moguća korištenjem kreditnih ili debitnih kartica, kao i kriptovalutama.

Cijeli članak možete pročitati na: pcchip.hr

Foto: Pixabay