U SOLINU POČINJE PODUZETNIČKI KAMP 2016. S CILJEM PROMICANJA POZITIVNE PODUZETNIČKE SVIJESTI SINERGIJOM STRUKE, ZNANOSTI I BUDUĆIH MLADIH PODUZETNIKA.

U četvrtak 17. 11. 2016.g. u 17h u hotelu President u Solinu počinje PODUZETNIČKI KAMP u Solinu, jedan od najvećih poduzetničkih manifestacija u RH koja potice mlade i poduzetnike početnike da zajedničkim snagama doprinesu razvoju gospodarstva i promicanju pozitivne poduzetničke svijesti.

Cilj i svrha Poduzetničkog kampa, koji će se održati 17.11.-20.11.2016. u hotelu President u Solinu, su promicanje poduzetništva i obrta, kao i upoznavanje svih sadašnjih i budućih poduzetnika sa mogućnostima i prilikama, pa tako i prijetnjama i opasnostima koje se nalaze u poduzetništvu.

Bilo bi nam iznimno zadovoljstvo i čast pozvati Vas da prisustvujete svečanom otvorenju Poduzetničkog kampa 2016. koje će se održati u četvrtak, 17.11.2016. u 17h u Hotelu President u Solinu.

Ozbiljnost manifestacije prepoznali su Ured Predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Splitsko-dalmatinska županija i Grad Solin koji su glavni pokrovitelji Poduzetničkog kampa 2016.

poduzetnicki-kamp-004

Renomirani poduzetnički stručnjak Scott L. Steward predavač na Poduzetničkom kampu 2016. u Solinu!

Jedno od najzvučnijih imena ovogodišnjeg Poduzetničkog kampa svakako je ono renomiranog poduzetničkog stručnjaka iz Chicaga, Scott L. Stewarda, stručnjaka iz područja marketinga i prodaje. Scott L. Steward je magistar znanosti integriranih marketinških komunikacija i 19 puta nagrađivani trener poduzetničkih vještina koji posjeduje dugogodišnje iskustvo u implementaciji efikasnih marketinških programa i alata za pozicioniranje na postojećim i novim tržištima. Vlasnik je multimedijalne tvrtke za produkciju i marketing ” Beak Bread Marketing & Media” te suosnivač projekta ”Tech teens” koji podučava i pomaže mladima u ostvarenju njihovih poduzetničkih ideja.

Pisao je za Chicago N’DIGO Magapaper, za koji je davao savjete o poduzetničkim pothvatima i prijedloge za nove poduzetnike. Osim toga, autor je knjiga za ambiciozne stručnjake “From the Block to the Boardroom: a Book of Stewism’s” i ” Make $1.000 in 35 days” te suradnik na udžbeniku “Entrepreneurship: Owning Your FUTURE 11th Edition”.

poduzetnicki-kamp-001

U sklopu Poduzetničkog kampa 2016. Scott L. Steward će održati dva interaktivna predavanja ”Ice breaker, Company profiles” (subota, 19. studenog , 12:00 sati) – predavanje usmjereno na brzu i efikasnu prezentaciju projekta/tvrtke i ”Customer focused marketing” (nedjelja, 20. studenog u 9:00 sati) – predavanje usmjereno na marketing i krajnje korisnike. Predavanja će sudionicima pružiti informacije kako na pravi način prezentirati svoju uslugu/proizvod, kao i informacije o učinkovitim marketinškim rješenjima za pozicioniranje na tržištu.

Osim profesora Stewarda, u subotu će predavanja održati priznate stručnjakinje i predstavnice akademske struke doc. dr. sc. Marija Boban (Pravni fakultet Split) i doc. dr. sc. Ivana Bilić (Ekonomski fakultet Split). Predavanja će biti otvorena za javnost, stoga pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u hotelu President u Solinu i sudjeluju u ovoj uspješnoj poduzetničkoj priči. Detaljan program mozete pogledati pod poveznicom. Prema riječima organizatora, svi ste dobrodošli!

Preuzmite Program – poduzetnički kamp 2016.pdf (812 kb)

IZVOR: Poduzetnički centar Solin, www.poduzetnickicentarsolin.hr