U okviru Poduzetničkog kampa 2016. u 11h u hotelu President u Solinu predavanje na temu ‘Novi mediji i digitalni marketing’ održati će doc. dr. sc. Marija Boban.

Opčenito, cilj i svrha Poduzetničkog kampa, koji se održava od 17.11. do 20.11.2016. u hotelu President u Solinu, jest promicanje poduzetništva i obrta, kao i upoznavanje svih sadašnjih i budućih poduzetnika sa mogućnostima i prilikama, pa tako i prijetnjama i opasnostima koje se nalaze u poduzetništvu.

Prije svega, u okviru predavanja mladi poduzetnici početnici biti će upoznati s digitalnim okruženjem i pojmom novih medija kao i značajem poznavanja moraju osnova marketinga i procesima koji se odvijaju u klasičnom marketingu, kao i u digitalnom marketingu, kako bi promocija njihovog poduzetničkog pothvata bila uspješna. Istovremeno, naglasak će biti stavljen i na kontinuiranu potrebu učenja, otkrivanja i testiranja novih kanala, mreža i metoda promocije proizvoda i usluga. 

Temeljni nivo znanja jest razumijevanje interneta i svih pratećih oglasnih platformi, kao što su Google, YouTube i Facebook kako bi razumjeli potrebe digitalnog tržišta.

Predavanje je otvoreno za javnost.