Dubai godinama drži prvo mjesto svijeta kao izbor za ‘drugu nekretninu’, na koju se investitori i kupci odlučuju zbog velikog potencijala za povrat kapitala, kroz najam i rast vrijednosti uloženih sredstava.

Za akvizicije u najvećem gradu Ujedinjenih Arapskih Emirata odlučuje se i sve više Hrvata pa smo razgovarali s hrvatskom investitoricom međunarodnog poslovnog iskustva, s adresom u Švicarskoj te rođenom Splićankom, Sanjom Babić, koja je dugo živjela u Dubaiju te je specijalizirana za savjetovanja pri kupnji nekretnina u Dubaiju.

‘Ono što je nevjerojatno, u cijeni novogradnje, stanovi dolaze kompletno namješteni i s parkingom. U zgradama su uvijek recepcija, bazeni, teretane, beauty saloni, restorani i barovi. To je vrlo lagodan način života koji privlači mnoge, ali i preko 20 milijuna turista godišnje’, otkriva ona.

‘Treba napomenuti da ono što investitori jako puno vole u Dubaiju je što tamo postoje tvrtke koje se bave čišćenjem i održavanjem stanova za vlasnike koji žive u inozemstvu. To znači da vi platite mali iznos mjesečno, a oni za vas iznajmljuju stan, dočekuju i otpremaju goste, čiste i održavaju vaš stan.

Sanja Babić, koja godinama živi na relaciji Švicarska-UAE, poziva sve zainteresirane za investiciju u najpropulzivnijem gradu svijeta da više informacija potraže na Instagramu i web stranici https://dbirec.ch/.

Prije dva dana u Splitu je objavljen stan na prodaju po 8500 eur/m2 , novogradnja na Mejašima. Za te iste novce možete kupiti luksuzni stan u Dubaiju s pogledom na Palm Jumeirah te privatnim bazenom na balkonu.

Cijeli članak i ostale financijske pogodnosti možete pročitati na: dalmatinskiportal.hr

Foto: Pexels.com – Photo by Nextvoyage