Treću godinu zaredom, u Rovinju će se održati Rovinj Beach Polo Cup, jedinstveni sportski, turistički i društveni događaj u Hrvatskoj i regiji.

Ovogodišnje izdanje turnira ponovno će okupiti svjetsku kremu ovog kraljevskog sporta, a održava se od 8. do 10. lipnja na već poznatoj lokaciji, rovinjskoj plaži Porton Biondi. Nakon dva vrlo uspješna turnira u organizaciji Adris grupe i Maistre, Rovinj Beach Polo Cup vraća se u punom sjaju te osim službenog sportskog dijela turnira, donosi i brojne novosti u zabavnom dijelu programa.

Glavna zvijezda ovogodišnjeg večernjeg programa je internacionalna zvijezda Sophie Ellis Bextor koja će 9. lipnja zabavljati publiku u samoj areni u sklopu Rovinj Summer Music Festivala. Koncert ove vrhunske britanske glazbenice poznate po hitovima Murder on the dance floor, If this Ain’t love i I won’t change you, ujedno je i prvi u nizu koncerata u sklopu Rovinj Summer Festivala.

Građani i gosti Rovinja moći će uživati i u nastupima poznatih DJ-a, rovinjskih mažoretkinja te mnoštvu plesnih točaka, a zatvaranje turnira uveličat će atraktivan performans pjevačice Franke Batelić, ovogodišnje predstavnice Hrvatske na Eurosongu.

Cijeli članak možete pročitati na: vecernji.hr

Foto: Shutterstock