Osim privatnih ureda i coworking prostora, u scaleup-u se mogu iznajmiti i sobe za sastanke sa svom potrebnom opremom ali i uključenom kavom u cijenu

Nakon što je početkom godine u Splitu počeo sa radom scaleup Office, jedinstveni coworking prostor na ovom području, samo osam mjeseci kasnije zbog povećanog interesa, scaleup je proširio kapacitete tako da je postao najveći coworking prostor u Dalmaciji.

Zamišljen kao novo mjesto okupljanja splitske poslovne zajednice, ovaj moderno opremljeni radni prostor prilagođen je za održavanje poslovnih sastanaka te raznih predavanja, radionica i konferencija. Na 800 četvornih metara, u svojoj ponudi, osim coworking prostora nudi i 12 privatnih ureda, sobe za sastanke te prostor za održavanje raznih događanja za do 100 sudionika.

Kako ističe Jasmina Kapetanović jedna od organizatorica otvranja, scaleup je osmišljen na način da pruži komfor i funkcionalnost, te fleksibilne uvjete najma. Pojašnjava da u cijenu najma prostora ulaze i režije, čišćenje, te korištenje printera i skenera. Ovaj splitski poslovni prostor s pogledom na more sadrži i zone za odmor, zajedničke kuhinje i phone box idealan za privatne razgovore.

Cijeli članak možete pročitati na: novac.jutarnji.hr

Foto: Pixabay