Nove karijerne prilike i ove godine će preplaviti Fakultet elektrotehnike i računarstva i Klub studenata elektrotehnike koji će od 10. do 14. svibnja 2021. godine postati mjestima održavanja drugog Job Fair Meetupa. 

Upoznavanje sa svim aktualnim poslovnim ponudama i mogućnostima razvoja karijere u Hrvatskoj bit će moguće uz ležerno umrežavanje, opuštenu razmjenu znanja i iskustava.

Također, stjecanje novih vještina neformalnim putem moguće je sudjelovanjem na talkovima, radionicama, panel raspravama i Hot talku.

Ove zabavne sadržaje predstavit će 56 kompanija koja dolaze na drugi Job Fair Meetup!

Detaljan raspored programa uskoro će biti objavljen na internetskoj stranici Job Fair Meetupa, a do tada se možete upoznati sa svim sudionicima koji su raspodijeljeni po industrijama:

Svima koji su zainteresirani prijaviti se, predlažemo da uzmu svoje životopise u ruke, ažuriraju ih i pregledaju, jer sljedeći tjedan se otvaraju prijave za Job Fair Meetup! Prijave će biti omogućene putem Job Fair Meetup internetske stranice gdje će svi zainteresirani moći predati svoj životopis u bazu životopisa i tako primiti QR kod, odnosno svoju ulaznicu, koja će služiti kao i posjetnica prilikom upoznavanja s predstavnicima poduzeća jer će kod poslodavci moći skenirati i tako jednostavnije studente koje su upoznali pronaći u bazi životopisa.

Cijeli članak možete pročitati na: zimo.dnevnik.hr

Foto: Pixabay