Poslovni centar za nove tehnologije Trokut iz Šibenika  u tekućoj i godini koja slijedi marljivo nastavlja sa svojim programima edukacije i prekvalifikacije, kojima direktno nudi pregršt mogućnosti za stjecanje novih znanja i vještina mladima iz cijele Hrvatske.

Naime, šibenski inkubator koji je i jezgra danas najvećeg dijela lokalnih IT-ovaca u jeku je  priprema za svoju treću NEET akademiju 3.0 iz područja “Data sciencea”, a tek pred nešto više od dva mjeseca promovirao je 17 mladih iz cijele države koji su uspješno  završili prekvalifikaciju za FULL Stack developera.

Kao vrlo bitna odrednica i funkcija Trokuta nameće se stvaranje i promoviranje zdrave i čvrste poduzetničke klime s naglaskom na ICT industriju kao industriju budućnosti, način je to kojim maksimalno žele približiti poduzetništvo i nove tehnologije mladima u društvu.

Trokut Digital NEET Akademija – Data Science za koju su prijave već otvorene započeti će svojim programom i provjerama kandidata u jesen ove godine, a polaznici mogu očekivati intenzivnih šest mjeseci teorijskog i praktičnog rada tijekom kojih će se specijalizirati za pomoć tvrtkama u razvoju podatkovnih ekosustava. Za cilj je postavljeno da polaznici ne samo nauče nove vještine, već i vide probleme s kojima se svakodnevno susreću lideri na tom području djelovanja.

Iz Trokuta poručuju da su njihova vrata otvorena za sve mlade i proaktivne koji su željni učenja, poslovnog napretka, IT interesa i novih ideja. Stoga ako ste nezaposleni, željni promjene u karijeri ili se prepoznajete u nekim gore navedenim karakteristikama svakako se javite jer NEET akademija je tada pravo mjesto za vas. Više informacija o uvjetima prijave i početku NEET akademije 3.0 iz područja data sciencea možete pronaći na sljedećem linku https://www.trokut.eu/trokut-neet-akademija.

Cijeli članak možete pročitati na: ictbusiness.info

Foto: Pixabay