Microsoft nudi velik broj termina za besplatne treninge u studenom i prosincu – provjerite sami i prijavite se na željeni trening

Tehnologije se brzo razvijaju pa je danas prosječni vijek trajanja vještine kraći od pet godina. To treninge za zaposlene čini još važnijim jer, tvrtke, da bi ostale konkurentne, trebaju odgovarajuće tehnologije. Nije dovoljno samo koristiti tehnologiju u njenom izvornom obliku – tvrtke koriste dostupne tehnologije kako bi razvile nove mogućnosti. To stavlja dodatni pritisak na IT profesionalce, jer svaki proces digitalizacije počinje upravo od IT tima koji radi na takvim projektima.

Uz brzi razvoj tehnologije, nije lako pratiti sve novosti i poboljšanja, tako da IT stručnjaci imaju stalnu potrebu za nadogradnjom znanja i usavršavanjem vještina. Zbog toga vam Microsoft nudi besplatnu obuku i pripremu za certifikaciju kako biste potaknuli svoju karijeru.

Dodavanje Microsoft certifikata vašem životopisu može vas istaknuti i osigurati vam prednost pri dobivanju novog posla ili pri promjeni karijere. Još jedna prednost je potencijalno povećanje plaće: oko 28% IT stručnjaka kaže da je stjecanje certifikata dovelo do povećanja plaće, a 21% prijavilo je napredovanje na poslu. Certificirani IT stručnjaci napreduju 50% brže od necertificiranih IT stručnjaka. Tehnički certifikati povećavaju stopu promaknuća i s vremenom donose velike prednosti za vašu karijeru. Kada IT stručnjaci nadograđuju svoje digitalne vještine s Microsoftom, također dobivaju i priznanje od lidera u industriji. Poslovni sustavi se oslanjaju na Microsoftove tehnologije i usluge za ključne aplikacije i procese.

Zapravo, više od polovice IT donositelja odluka u svijetu kažu da očekuju da njihova organizacija ulaže u Microsoft tehnologiju. To znači da postoji velika potražnja za stručnjacima koji vrhunski barataju Microsoft tehnologijama, a Microsoftov certifikat potvrđuje vašu sposobnost djelovanja u modernom digitalnom poslovanju.

Potpuni raspored dostupnih virtualnih treninga možete pronaći ovdje: Microsoft Virtual Training Days

Tijekom usavršavanja, razmislite i o stjecanju Microsoft certifikata. S Microsoft certifikatom potvrđujete svoje vještine i sposobnosti te pokazujete svoju energiju i predanost prihvaćanju učenja novih tehnologija.

Cijeli članak možete pročitati na: bug.hr

Foto: Pixabay