ZAGREB, 13. travnja 2017. (Hina) – Hotelska kompanija Valamar Riviera do 23. travnja provodi četvrti natječaj “Tisuću dana na Jadranskom moru” kojim će i ove godine omogućiti besplatan boravak na moru djeci bez odgovarajuće obiteljske skrbi, slabijeg imovinskog stanja, sa zdravstvenim poteškoćama, posebnim potrebama i slično.

Besplatna noćenja i boravak djece u svojim hotelima i kampovima na Jadranu Valamar dodjeljuje u sklopu potpore projektima usmjerenima na rad s djecom te je stoga namijenjen isključivo institucijama, školama i registriranim udrugama sa sjedištem u Hrvatskoj, ističu iz te kompanije.

“U sklopu prva tri natječaja, zadnje tri godine donirano je više od tri tisuće besplatnih noćenja s uslugom pansiona te je više od tisuću djece i njihovih voditelja iz svih krajeva Hrvatske ljetovalo u Valamarovim objektima. Ove godine dodjeljujemo tisuću besplatnih noćenja u nekima od naših 30 hotela i ljetovališta te 15 kampova”, kažu iz Valamara.

Program “Tisuću dana na Jadranskom moru” dio je Valamarovog društveno odgovornog poslovanja “Veliko srce Valamara” kroz koji ta najveća hotelska kompanija u Hrvatskoj podupire udruge i inicijative u lokalnoj zajednici, brine o najugroženijim i najpotrebitijim slojevima društva te doprinosi razvoju kulture uzajamnosti.

Početkom ove godine Valamar je za program “Tisuću dana na Jadranskom moru” dobio nagradu “Ponos Hrvatske” za humanitarna djela čije dobitnike biraju građani.

(Hina)