Domaći startup za dizajn i proizvodnju edukacijskih igračaka opremat će najveći svjetski trgovački lanac svojim proizvodom za učenje STEM-a.

Nakon suradnje s Warner Brosom u sklopu projekta Batmobile, zagrebački startup CircuitMess upravo je postigao novi veliki uspjeh. Otvorili su suradnju sa Sam’s Clubom – podružnicom američkog Walmarta čiji predstavnici su prepoznali kvalitetu novog edukacijskog proizvoda Chatter 2.0 te ga naručili u 17.670 primjeraka.
Vrijednost narudžbe je 1,235 milijuna dolara.

Pri odabiru asortimana za naše dućane uvijek se vodimo time da pronađemo one artikle koji su inovativni i nude iznimnu vrijednost za naše kupce, navodi predstavnik Sam’s Cluba Cole PowellVrijednost proizvoda je u tome što djeci pomaže da urone u svijet STEM-a i telekomunikacija te nauče vrijedne vještine koje će im pomoći da se pripreme za poslove budućnosti.

CircuitMess Chatter 2.0 – uradi sam edukativni set za bežičnu digitalnu komunikaciju koji funkcionira po principu voki-tokija te uči o elektronici i programiranju bit će dostupan kupcima u 589 prodavaonica Sam’s Club diljem SAD-a.

Cijeli članak možete pročitati na: zimo.dnevnik.hr

Foto: CircuitMess