Ove godine na CES je pristigla samo jedna hrvatska tvrtka – Zuluhood. Riječ je o pobjedniku Idea Knockouta koji organiziraju Bug i Hrvatski Telekom i koji je na CES došao s unaprijeđenom inačicom svoga softvera.

Zuluhood je online marketplace za kućnu sigurnost, svojevrsni “Uber za sigurnost doma” koji putem mobilne aplikacije omogućuje da se angažiraju zaštitarske usluge za dom na zahtjev, ali i da se ogranizira alarmiranje zaštitara ili organiziranje susjedskog nadzora putem smart home uređaja. Zuluhood je i od organiztora CES-a priznat i prepoznat kao jedna od najozbiljnijih svjetska kompanija koja se uhvatila softverske digitalizacije kućne sigurnosti. Oni su, naime, i prošle godine bili na CES-u, a tad je Zuluhood jednim od deset najperspektivnijih tvrtki na Eureka Parku, dijelu posvećenome startupima.

Ove godine zagrebački startup postiže još zapaženije rezultate! Već u prvim satima sajma na štand Zuluhooda navratii su predstavnici Residea, RapidSOS-a i ABB-a, tri najveće svjetske kompanije koje se bave sigurnošću doma, zainteserirane za izrvavnu i konkretnu suradnju s hrvatskim inovatorima. 

Cijeli članak možete pročitati na: tportal.hr

Foto: Pixabay