Ovom odlukom vodstva kompanije nastavljen je program unaprjeđivanja statusa i radničkih prava zaposlenika jedne od najvećih domaćih prehrambenih kompanija, koja ukupno zapošljava 4.339 ljudi. Prema procjenama kompanije navedeno povećanje plaća na godišnjoj razini kumulativno će dodatno iznositi 24,6 milijuna kuna, navodi se u priopćenju iz Vindija Grupe.

„U proteklom razdoblju uspješno smo odgovorili na sve izazove i zahtjeve tržišta prije svega zahvaljujući požrtvovnosti, predanom radu i visokoj razini profesionalnosti svih naših zaposlenika. Vjerujem kako su dosadašnji rezultati i povećanje primanja dodatan izvor motivacije za daljnje uspjehe i rast, kako Koke tako i cijele Grupe.“, zaključio je Stjepan Sabljak, predsjednik Uprave Koke.

Također, Grupa Vindija već duži niz godina za blagdan Sv. Nikole za djecu zaposlenika priprema posebne poklone kao i poklon pakete za novorođenu djecu. Uz to, ljetne godišnje odmore sa svojim obiteljima zaposlenici imaju mogućnost provesti u aranžmanu Vindije i Koke, navodi se u priopćenju.

Cijeli članak možete pročitati na: tportal.hr

Foto: Pixabay