Zagrebačka županija dodijelit će dodatnih dva milijuna kuna “covid potpora” vlasnicima ugostiteljskih i sportskim objekata kojima je djelatnost bila potpuno ili djelomično obustavljena od 27. studenoga prošle godine, priopćeno je u četvrtak iz te županije.

Javni poziv je otvoren do 12. travnja 2021. godine.

Visina jednokratne bespovratne potpore varira od 5.000 do 15.000 kuna, ovisno o broju djelatnika koju je mikropoduzetnik imao u veljači ove godine, a mogu se koristiti za najam prostora, troškove telekomunikacija, komunalne troškove, knjigovodstvene usluge podmirenje financijskih obveza za nabavljenu opremu itd.

Na javni poziv mogu se javiti mikro-subjekti malog gospodarstva s manje od 10 zaposlenih koji imaju sjedište na području Zagrebačke županije te koji imaju poslovanje na području Zagrebačke županije i susjednim županijama, a koji su u cijelosti u privatnom vlasništvu.

Kontakt podaci, tekst javnog poziva, upute za prijavitelje i obrasci zahtjeva nalaze se na web-stranici Zagrebačke županije www.zagrebacka-zupanija.hr pod rubrikom Javni pozivi.

Cijeli članak možete pročitati na: poslovni.hr

Foto: Pixabay