Brainlab Academy je program edukacije za buduće programere u trajanju od pet mjeseci, s početkom već ovog listopada!

Ako ste kreativni mislilac koji voli rješavati probleme, karijera programera mogla bi vam dobro pristajati. Obzirom na to da danas više ne postoji industrija u koju nije utkana tehnologija, budućnost je za programere i više nego svijetla. Ukoliko nemate vremena za standardno školovanje, upis specijaliziranog studija sigurno vam može pomoći u ostvarenju cilja da postanete programer. Brainlab Academy je program edukacije za buduće programere
u trajanju od pet mjeseci, s početkom već ovog listopada!

Nije potrebno prethodno znanje programiranja!

Kod izbora polaznika neće biti važno što su završili i koliko imaju godina, ali je bitno da prođu online test koji otkriva imaju li sve predispozicije potrebne da bi postali programeri. Test je sličan tipičnom IQ testu te se testira vaše logičko i analitičko razmišljanje.

Brainlab Academy predavači su iskusni stručnjaci u razvoju softvera s mnogo uspješnih projekata iza sebe. Program frontend programera daje polaznicima osnovna znanja tehnologija poput: HTML, CSS i JavaScript. U trajanju od 5 mjeseci, polaznici će proći više faza u svom učenju: od osnova razvojnog koncepta i upoznavanja sa alatima, do osnova korištenja React biblioteke.

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku, online, uz pomoć Zoom video aplikacije. Nakon završetka programa, a ovisno o postignutim rezultatima, Brainlab Academy će spojiti svoje najbolje polaznike s lokalnim IT tvrtkama i osigurati im razgovor za posao.

Najbolji programeri iz prošle generacije već su dobili svoje preporuke te iščekuju pozive na razgovor za posao.

Cijeli članak možete pročitati na: klik.hr