ZAGREB, 30. svibnja 2017. (Hina) – Međunarodni sajam grafičke industrije i papira Intergrafika i Međunarodni sajam ambalaže i pakiranja Modernpak održat će se na Zagrebačkom velesajmu (ZV) od 31. svibnja do 2. lipnja, a na njima će nastupiti ukupno 65 izlagača iz 13 zemalja, izvijestio je u utorak ZV.

Sajmovi će okupiti sve značajnije svjetske i domaće proizvođače opreme, gotovih proizvoda i pomoćnih materijala iz područja grafičke industrije, industrije papira, ambalaže i pakiranja. Na ZV-u ocjenjuju kako to pokazuje da su Intergrafika i Modernpak najvažniji sajmovi grafičke i ambalažne industrije u regiji.

Izlagači stižu iz Austrije, Belgije, Francuske, Hrvatske, Italije, Kanade, Mađarske, Nizozemske, Njemačke, Slovenije, Švicarske, Španjolske te Velike Britanija i Sjeverne Irske.

Posjetitelji će dobiti uvid u najnovije trendove i inovacije iz obje industrije te moći ostvariti izravne poslovne kontakte i susrete s renomiranim domaćim i stranim izlagačima. Poslovnoj i širokoj publici predstavit će se put od dizajna, preko tiska, do prodaje i prezentacije gotovih proizvoda, kaže se uz ostalo u priopćenju ZV-a.

(Hina)