Na konferenciji su još sudjelovali predstavnici Transnefta, Transpetrola, MERO-a, Gomeltransneft Druzhba-e, MOL-a, KazTransOil-a, China National Petroleum Corporation-a, Ukrtransnafta-e i Caspian Pipeline Consortium-a

Član Uprave JANAF-a Vladislav Veselica sudjelovao je proteklog tjedna na video konferenciji predstavnika društava članica Međunarodnog udruženja naftnih transportera (IAOT) te najavio poslovna očekivanja za 2021. godinu poručivši kako će iduća godina biti uspješna poslovna godina za JANAF s obzirom da je kompanija nedavno sklopila ugovore za transport i skladištenje za iduće razdoblje, priopćeno je u ponedjeljak iz tvrtke.

Podsjetimo, JANAF je u listopadu ove godine postao punopravni član Međunarodnog udruženja naftnih transportera, a udruženje se pridružio u rujnu 2019. godine te je time postao dio transportne infrastrukture euroazijskog područja. Udruženje okupljanja kompanije iz zemalja članica EU-a (Hrvatska, Mađarska, Slovačka i Češka), Rusije, Ukrajine, Kazahstana, Bjelorusije i Kine, a osnovano je osnovano 2013. godine s ciljem da članicama udruženja pruži potporu u suradnji i razvoju djelatnosti transporta i skladištenja nafte i naftnih derivata na međunarodnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini.

Cijeli članak možete pročitati na: novac.jutarnji.hr

Foto: Pixabay