Nakon dvije godine napokon ponovno u potpunosti uživo, s više sadržaja nego ikad

DUMP Days konferencija, koju organiziraju članovi splitske Udruge mladih programera DUMP, već šestu godinu okuplja tehnološke divove Hrvatske IT scene na jednom mjestu.

Besplatna studentska konferencija održava se 14. i 15. svibnja na FESB-u u Splitu, a ove godine donosi nove prilike za razmjenu znanja i iskustva te cehovsko umrežavanje.

“Konačno se vraćamo standardnom izdanju konferencije koja će se održati u potpunosti uživo, ali ovaj put s čak 32 vodeće IT tvrtke s uredima u Hrvatskoj i više sadržaja od svih prethodnih izdanja. Posljednje pripreme su u tijeku i odbrojavamo dane do 14. i 15. svibnja, kada će FESB još jednom postati centar hrvatske IT scene.”, rekao je Nino Borović, organizator konferencije i potpredsjednik DUMP Udruge mladih programera.

Uz svjetski priznate sponzore – među kojima se ističu Blank, Extension Engine, Photomath i Rimac Technology – konferenciji se pridružuju i brojni istaknuti predavači koji će pokriti najnovije trendove iz domene techa, developmenta, dizajna i marketinga.

Cijeli članak možete pročitati na: slobodnadalmacija.hr

Foto: Pixabay