Remote work novi je globalni trend, a Falkensteiner Premium apartmani Senia digitalnim nomadima i poslovnim ljudima predstavljaju dugoročni najam u vrhunskom resortu s najljepšim pogledom na more.

Velegradska magla i smog, rad od doma koji vam se i nije baš pokazao produktivan, suhoparni uredski život od devet do pet ili sunčana jutra na jugu i pogled na more u besprijekornim apartmanima – vašim budućim uredima sa svim benefitima luksuznog resorta? Rad neovisan o lokaciji pruža slobodu i fleksibilnost i rastući je svjetski trend s mnoštvom pozitivnih učinaka, od psiholoških do ekonomskih. U industriji putovanja sve je počelo početkom pandemije kada je nekoliko otoka u karipskoj regiji otvorilo svoje resorte digitalnim nomadima iz cijeloga svijeta. Sada postoji niz odredišta koji, uz odličan smještaj po principu ”kao kod kuće”, rješavaju čak i radne vize kako bi stranim državljanima omogućili da bez problema ostanu dulje vrijeme na drugoj strani svijeta.

„U korak s globalnim svjetskim trendovima Falkensteiner predstavlja Welcome Home Office ponudu – dugoročni najam Premium Senia apartmana u mirnom zatvorenom resortu Punta Skala samo desetak minuta vožnje autom do Zadra koje možete pretvoriti u savršeni ured s pogledom! Dizajnerski uređeni, decentni, svijetli i prostrani, različitih kvadratura, s kompletno opremljenom kuhinjom i velikom terasom – trebate samo donijeti svoj laptop i priključiti se na brzi Internet“, ističu iz Falkensteinera.

Cijeli članak možete pročitati na: ictbusiness.info

Foto: Pixabay