Hilton se uključuje u trend rada na daljinu. Otvara svoje hotele za poslovne goste koji koriste hotel kao ured. WorkSpaces by Hilton je pilot-programa rada iz hotela koji se prostire širom SAD-a i Ujedinjenog Kraljevstva.

Prema inicijativi WorkSpaces, gosti mogu koristiti sobu kao udaljeni ured, a nekretnine koje sudjeluju trenutno nude nove dnevne cijene. Naravno u svakoj komunikaciji Hilton posebno ističe svoj program standarda čistoće Hilton CleanStay. Pokrenut je među prvima u globalnim hotelskim kućama, ako ne i prvi, za vrijeme prvog vala koronavirusa još u travnju.

Hilton dijeli bodove vjernosti

WorkSpaces by Hilton, uključivat će standardnu ​​gostinjsku sobu s dobro osvijetljenim radnim prostorom. Soba uključuje radni stol i stolicu i besplatan Wi-Fi. Gosti WorkSpacesa mogu za svoj posjet dobiti bodove programa vjernosti gostiju Hilton Honors. Sve su sobe pripremljene i zapečaćene kao dio protokola sanitarne higijene i čistoće pandemije koronavirusa Hilton CleanStay.

Neka Hilton svojstva nude dodatne pogodnosti. Conrad Downtown u New Yorku uključuje doručak i ručak u sobi, kao i koktel “On the Rocks”. Gosti također dobivaju Clean Market Zen kutiju s maskom za lice, mirisom i antioksidansom. Isto tako i popust na tretman u trgovini u obližnjem tržnom centru Brookfield Place.

Zbog velike potražnje, Hyatt-ov program Work From Hyatt, nudi boravak od 139 dolara po noćenju. Ove je jeseni program proširen na gotovo 60 hotela koji sudjeluju širom Sjeverne Amerike i Kariba.

Cijeli članak možete pročitati na: turizam24.com

Foto: Pixabay