EDUCATIONUSA LL.M SAJAM 1. PUT U HRVATSKOJ
4 razloga zašto pravnici i studenti prava ne smiju propustiti Sajam pravnih fakulteta iz SAD-a
EducationUSA LL.M Sajam prestižnih pravnih fakulteta iz SAD-a održat će se po prvi puta u Hrvatskoj u četvrtak, 10.11.2016. od 18 do 20 sati u hotelu Sheraton u Zagrebu. Sajam organizira Institut za razvoj obrazovanja (IRO) u suradnji s Američkim veleposlanstvom u Zagrebu i mrežom EducationUSA. Predstavljamo četiri glavna razloga zašto pravnici i studenti prava ne smiju propustiti ovaj Sajam!

EducationUSA LL.M Sajam jedinstven je obrazovni sajam namijenjen studentima pravnih fakulteta u Hrvatskoj te pravnicima koji imaju želju dalje se usavršavati u međunarodnim okvirima prava. Posjetitelji Sajma imat će priliku saznati informacije o međunarodno priznatim poslijediplomskim programima američkih visokih učilišta, prijavnim procedurama na izlagačke institucije, troškovima studija i života na LL.M. programima u SAD-u te dostupnoj financijskoj potpori za studij.

Izdvajamo 4 razloga zašto pravnici i studenti prava ne smiju propustiti Sajam:

1.) Mogu saznati što su LL.M programi!

Master of Law (LL.M) su jednogodišnji ili dvogodišnji međunarodno priznati poslijediplomski programi prava. Velik broj odvjetničkih društava, domaćih i međunarodnih konzultantskih tvrtki, ali i državnih institucija koje zapošljavaju pravnike daje prednost kandidatima sa završenim LL.M programom jer to ukazuje da je kandidat imao priliku razviti vještine za rad na specijaliziranim pravnim situacijama te je osposobljen za rad u međunarodnoj sredini.

2.) Mogu izabrati idealan LL.M program baš po vlastitoj mjeri!

Na Sajmu će svoje prestižne poslijediplomske međunarodne programe prava predstaviti čak 14 renomiranih američkih visokih učilišta koji se ubrajaju među 50 najboljih američkih sveučilišta, poput Duke Law School  i UCLA School of Law, odnosno među 150 najboljih američkih visokih učilišta, kao što su  University of Miami School of Law, Pepperdine University School of Law i Drexel University.

3.) Mogu pronaći financijsku potporu za studij!

Posjetitelji Sajma imat će priliku saznati sve o troškovima LL.M studija, kao i mogućnostima njihovog financiranja te dostupnim financijskim potporama.

4.) Odlična prilika za networking

Posjetitelji Sajma imat će jedinstvenu priliku upoznati predstavnike američkih visokih učilišta koja se nalaze među top 50 u SAD-u, a od pravnika koji su završili LL.M studije saznati kako su im koristili u karijeri!

 

Ulaz na sajam je besplatan uz prethodnu registraciju putem poveznice: https://goo.gl/forms/N9VmhmdeYRT5I1lc2.

Više informacija o događaju dostupno je i putem Facebook eventa: https://www.facebook.com/events/1335454706465785/?active_tab=about.

Sajam organizira Institut za razvoj obrazovanja (IRO), u suradnji s Američkim veleposlanstvom u Zagrebu i EducationUSA mrežom.

***

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) već 17 godina pruža besplatne i nepristrane informacije o mogućnostima studiranja i dobivanja financijske potpore za studij u Hrvatskoj i inozemstvu. IRO je jedini ovlašteni EducationUSA centar u Hrvatskoj koji pruža informacije o američkom sustavu visokog obrazovanja i mogućnostima studiranja u SAD-u uz potporu U.S. Department of State i Američkog veleposlanstva u Zagrebu. Za više informacija posjetite: www.iro.hr i educationusa.state.gov/.

Pratite rad IRO-a na Facebooku, lajkajte stranicu: https://www.facebook.com/iro.hr.

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije, izjave i gostovanja u emisijama!

Kontakt osoba:

Anja Zojčeska

Koordinatorica komunikacija u Institutu za razvoj obrazovanja

azojceska@iro.hr

01 4555 151 ili 091 727 90 24

image004