NAKON što je u svibnju prva u Hrvatskoj predstavila brzi kredit sa 0 posto kamata, ovu jedinstvenu ponudu Addiko banka je produžila do kraja lipnja kako bi novim klijentima omogućila da se uvjere u jednostavnost i brzinu odobravanja kredita i to – potpuno besplatno.

U periodu od mjesec dana otkako je predstavila svoj poslovni zaokret te se pozicionirala kao vodeća specijalistička banka za brze kredite, Addiko banka je utrostručila prosječni mjesečni broj novih klijenata za gotovinske kredite, dok je prosječan tjedni broj zahtjeva za gotovinske kredite povećan za 35 posto u odnosu na prva četiri mjeseca 2022. godine.

Iako je dio građana u početku bio nepovjerljiv prema kreditu sa 0 % kamata, nakon desetak  dana interes je počeo značajnije rasti pa smo, ohrabreni pozitivnim trendom i ukazanim povjerenjem građana, odlučili produžiti ponudu do kraja lipnja i svima koji još nisu stigli ostvariti ovu jedinstvenu ponudu omogućiti da nas bolje upoznaju“, izjavio je Mario Žižek, predsjednik Uprave Addiko banke te dodao kako ovi rezultati potvrđuju da je smjer Addiko banke da postane prvi izbor za brze kredite itekako smislen. 

Građani koji još nisu klijenti Addiko banke te zatraže beskamatni kredit u iznosu od 10.000 kuna, tijekom dvije godine vratit će jednako toliko – 10.000 kuna – i niti kunu više. Nije potrebno prebaciti primanja te nema nikakvih posebnih uvjeta niti dodatnih troškova. Osim u poslovnici, kredit je moguće zatražiti i online te odmah dobiti informativni odgovor, a uz pomoć video bankara i odraditi cijeli kreditni proces do potpisivanja ugovora o kreditu, koji se zaključuje u poslovnici.  

Cijeli članak možete pročitati na: index.hr

Foto: Addiko