Kupujete ili prodajete mobilni telefon, neku drugu elektroniku, dijelove za automobil, odjeću, kozmetiku, igračke ili bilo što drugo na najpopularnijem portalu za oglašavanje u Hrvatskoj, Index Oglasima? Ako ste blizu zaključenja transakcije, vrijeme je i za pregovore oko načina plaćanja: gotovina, pouzeće, tekući račun, nalaženje uživo tek su neke od opcija, no sve imaju svojih mana.

Zašto ne biste probali Settle, europsku aplikaciju za mobilno plaćanje koja je odnedavno dostupna u Hrvatskoj, a koja omogućava brzo, bezbolno, pa čak i zabavno obavljanje financijskih transakcija među pojedincima?

Settle je, jednostavno, najbrži način da platite prodavatelju ili primite novac od kupca: nema kompliciranja s gotovinom, a čak i odlučite li se za bezgotovinsko plaćanje, nema petljanja s dugačkim brojevima računa koje katkada niti ne želite podijeliti s nepoznatim osobama i čekanja na provedbu bankovnih transfera – jedino što morate dati kupcu, odnosno podatak koji morate znati od prodavatelja, jest njegov broj telefona. Baš kao da samo šaljete poruku u svojoj omiljenoj chat aplikaciji!

Možda i najbolja stvar: u Settle možete dodati novac sa svoje Vise, Maestro, MasterCard debitne ili kreditne kartice iz bilo koje banke. Kupljeno na Index oglasima možete platiti Settle aplikacijom i to potpuno besplatno!

Također vam nije niti važno u kojoj je banci prijatelj ili druga osoba kojoj plaćate. Settle radi sa svim bankama, sa svim mobilnim telefonima (Android i iOS) i potpuno neovisno o mobilnom operatoru ili bilo kojem drugom faktoru!

Cijeli članak možete pročitati na: index.hr

Foto: Pixabay