ZAGREB, 21. veljače 2017. (Hina) – Hotelijerska kompanija Maistra iz sastava Adris grupe u utorak je izvijestila da zapošljava 150 novih djelatnika u rovinjskom hotelu Amarin, otvorenom prošle godine.

Radi pronalaženja i zapošljavanja kvalitetnog i stručnog kadra, Maistra će 28. veljače, od 11 do 18 sati, održati Dan otvorenih intervjua u hotelu Amarin.

To će omogućiti potencijalnim zaposlenicima da kroz razgovor s pripadnicima raznih profila zanimanja iz hotela (recepcionerima, kuharima, konobarima, sobaricama, animatorima…) dobiju informacije o uvjetima i načinu rada na određenom ranom mjestu.

Kandidati će potom proći selekcijski postupak Mastrinih stručnjaka, a zadovolje li i postanu dio tima hotela Amarin pruža im se mogućnost rada tijekom cijele godine.

“Maistra kao jedna od vodećih hotelskih kompanija koja je u svoj proizvod do sada uložila oko tri milijarde kuna, prepoznata je kao poželjan poslodavac koji iz godine u godinu otvara nova radna mjesta i sustavno provodi edukaciju svojih zaposlenika”, poručuju uz ostalo iz te tvrtke.

Na razini tvrtke, Maistra ove godine ukupno planira zaposliti 2.500 sezonskih radnika, najvećim dijelom za poslove u domaćinstvu, restoranu, kuhinji, animaciji, sportu i na recepciji.

U odnosu na prošlu godinu, to je oko 300 radnih mjesta više što je u skladu s većim obimom posla u predsezoni ove godine ali i potrebom za zapošljavanjem novih djelatnika u nedavno otvorenom obiteljskom hotelu Amarin u Rovinju.

Maistra organizira i plaća smještaj svim radnicima kojima je potreban, a svi radnici imaju i pravo na topli obrok te naknadu za prijevoz na posao. Ta prava su dodaci na plaću, kažu u Maistri.

(Hina)