Javna dražba državnih automobila održat će se ovog vikenda, točnije u subotu 26. studenog, s početkom u 9:00, u dvorani Brijuni na Zagrebačkom velesajmu. Zainteresirani mogu pogledati vozila tijekom današnjeg i sutrašnjeg dana od 09:00 do 13:00 u Velikoj Mlaki na adresi Nikole Kramarića 1

Kako navode iz tvrtke Auto plin Cepelin, pravo prisustvovanja i sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od deset posto početne cijene za svako vozilo, odnosno minimalno 500,00 kuna. Prilikom uplate potrebno je obavezno naznačiti za koje vozilo se plaća jamčevina. Osoba koja uplati jamčevinu za pojedino vozilo, a isto vozilo ne bude licitirano, smatra se da je odustala od kupovine i time gubi pravo na povrat uplaćene jamčevine.

Jamčevine se mogu uplatiti u gotovini prilikom pregleda vozila danas i u petak, 24. i 25. studenog, od 9:00 do 13:00 u Velikoj Mlaki, prilikom pregleda vozila, a detalje možete provjeriti na poveznici. Nudi se sve i svašta od Passata s početnom cijenom od 450 eura do traktora Belarusa od 3200 eura.

Više informacija o vozilima dostupno je na na poveznici.

Cijeli članak možete pročitati na: tportal.hr

Foto: Pixabay