Naši roditelji, djedovi i bake naviknuti su na čekanje u banci, u pošti, odavno su se pomirili s gomilom dokumenata koje je od njih tražio birokratski aparat.

Business.hr je među prvima na tržištu prepoznao potrebe novih generacija i uvođenjem online kreditnog servisa koji isplaćuje kredite u najkraćem roku od 30 minuta, u potpunosti se prilagodio pouzdanom i brzom online poslovanju 21. stoljeća.

Kad se isplaćuje kredit
Što zapravo znači prilagođenost modernom online poslovanju? Za business.hr to predstavlja izbacivanje svih nepotrebnih koraka koji vam oduzimaju vrijeme i dobar dio živaca. Ne morate odlaziti u poslovnice, isplata kredita je moguća u roku od 30 minuta, nema gomile papira za potpisivanje, potrebna dokumentacija je minimalna i šalje se elektronskim putem. Nema niti ovjera kod javnih bilježnika (što su, naravno, dodatni troškovi), a ne trabaju vam ni zadužnice, jamci sudužnici…

Ukoliko ste novi korisnik i zatražite bilo koji kredit s rokom vraćanja do 30 dana, kredit je potpuno besplatan: vraćate samo ono što posudite i ni lipe više!

Za kredit do 8.000 kuna potrebna je samo osobna iskaznica (vrijedi za osobe starije od 24 godine). Kompletan postupak prijave za kredit može trajati samo nekoliko minuta, a isplata pozajmice slijedi ODMAH nakon toga!

Kreditni servis posluje u 25 zemalja, s preko 2 000 000 klijenata kojima već više od 10 godina osigurava brz i najjednostavniji pristup novcu.

Cijeli članak možete pročitati na: 24sata.hr

Foto: Pixabay