Kako bi uživali u pogodnostima Samsung Lounge programa vjernosti, korisnici se trebaju ulogirati u Samsung account te imati Samsung Members aplikaciju na svom pametnom telefonu.

Božićne i novogodišnje promocije u punom su jeku, no Samsung Lounge program vjernosti pruža mnoštvo sjajnih popusta, ponuda i iznenađenja i kada prođe ovo intenzivno razdoblje darivanja.

Pogodnosti Samsung Lounge programa nisu djeljive i može ih koristiti isključivo vlasnik premium Samsung uređaja, kao što su Galaxy S10, S10 +, S10e, S20 FE, S20 +, S20Ultra, Note10, Note10 +, Note20, Note20Ultra, Fold, Z Flip i Z Fold 2.

Brojne pogodnosti u okviru Samsung Lounge programa vjernosti uključuju popuste na oftalmološke preglede i operacije u Klinici Svjetlost, besplatan stomatološki paket, besplatan pregled i analize kože lica u Poliklinici Bagatin, kao i povoljniji vikend odmor u hotelu Lone u Rovinju. Također, moguće je birati između velikih pogodnosti poput Cyberteachers Live učenja stranih jezika u Berlitzu ili izvrsnih popusta za razne MBA programe u COTRUGLI Business Schoolu. Tu su i popusti na cijeli asortiman proizvoda u BabyCenteru kao i cijeli asortiman proizvoda u Keindl Sportu, popusti na najpopularnije proizvode iz portfelja FOREO i LELO te popusti na dioptrijske okvire, kontaktne leće i dio asortimana sunčanih naočala Ghetaldus optike d.d. Posebno se ističe i širok spektar popusta na Samsung kućanske uređaje, televizore, monitore i mobilne uređaje.

Popis svih pogodnosti i partnera uključenih u Lounge program nalazi se u Samsung Members aplikaciji. Još jedna dobra vijest je ta da u ovim pogodnostima možete uživati i do dvije godine nakon aktivacije korisničkog računa. Za više informacija posjetite službenu Samsung stranicu.

Cijeli članak možete pročitati na: zimo.dnevnik.hr

Foto: Pixabay