Želite li osvojiti vrijedne novčane nagrade, olakšati pristup kapitalu za svoje poduzetničke projekte, omogućiti jednostavniji izlazak na strana tržišta, stvoriti nove kontakte, biti međunarodno vidljivi, uđite u ring!

Takvu poruku prije dvije godine poslali su iz Splita organizatori hrvatske verzije svjetski poznatog natjecanje “Get in the Ring” (GITR), koje je pokrenula nizozemska zaklada s ciljem spajanja inovatora s investitorima, odnosno povezivanja talenta, stručnosti i kapitala. Sada se pruža nova prilika startupima.

I ove godine organizatori Grad Split i Studentski poduzetnički inkubator Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Splitu i Grad Split javljaju kako domaći poduzetnici imaju novu priliku prijaviti se za ovo globalno natjecanje koje će se ponovno održati u Splitu.

Na Get in the Ring Split mogu se prijaviti svi poslovni subjekti do 5 godina starosti i razvojni timovi koji nemaju poslovni subjekt, ali razvijaju inovativne proizvode ili usluge, i to iz cijele Republike Hrvatske. Prijave se primaju do 17. listopada 2021.

Prva nagrada donosi pobjedniku 120.000 kuna, druga iznosi 70.000 kuna, treća je u visini od 50.000 kuna, a četvrta, peta i šesta nagrada po 20.000 kn.

Startupe će za natjecanje pripremiti mentori iz prestižnog europskog poslovnog akceleratora za visoke tehnologije i intelektualno vlasništvo Silicon Castles iz Austrije te pitch treneri iz Get in the Ring Global organizacije iz Nizozemske.

Svi detalji o objavljenom natječaju kao i korisnici sredstava potpore, uvjeti i kriteriji za dodjelu potpore te popis dokumentacije koja se podnosi, objavljeni su mrežnim stranicama Grada Splita.

Cijeli članak možete pročitati na: novac.jutarnji.hr

Foto: Pixabay